Nyheter RSS för Nyheter

Vattenfotavtryck

I Sverige är vi gynnade med en riklig tillgång på vatten. Men vad vi äter och vad vi har på oss lämnar ett vattenfotavtryck utanför våra gränser.

Plast inkräktar i barnens vardag

Från morgonens första gäspning till kvällens Bolibompa är barn utsatta för kemikalier i plast. Små partiklar släpper taget och följer med ner i lungorna, hamnar i magen eller tar sig in genom huden. Följ med en vanlig dag i barnens liv bland ftalater och bromerade flamskyddsmedel. Och få tips på vad du kan göra som förälder.

Tysk kemijätte bakom bidöden

Ett mycket populärt växtskyddsmedel tros ligga bakom den omfattande bidöden. Nu pekas produkter från ett tyskt kemiföretag ut i en amerikansk forskarrapport, skriver the Independent.


Ekologiska kläder för hela familjen

Här hittar du ekologiska kläder av hög kvalitet och i naturmaterialen ull, ull/siden och bomull. Hos oss hittar du kläder för alla årstider, i alla storlekar, från baby till vuxen. Vårt motto är bra kvalitet till rimliga priser!

Dela |
Produkter   » Baby » Ytterkläder » Produkt

Ulltröja

Ribbstickad tröja i 100% ekologisk ull. Tröjan knäpps vid axeln med knappar av naturmaterial. På storlek 110-116 finns ingen axelknäppning. Finns i färgerna naturvit, grå, blå, röd, cerisrosa, brun, orange och grön. Sex storlekar 50-116cl. Obs! Tröjan är stor i storlek.
Tillverkare: Disana

Tvättråd:
Handtvättas

Matchande kläder: Vantar Legging Mössa och Jacka

Fabrikat: Disana
Inga artiklar motsvarar dina val

Ytterkläder

Leggings
varma ribbstickade i 100% ekologisk ull.
från 200,00

Tillbaka

right